dilluns, 23 de març de 2015

Torrades de Santa Teresa de taronja

Arribo tard a la meva entrada setmanal però he passat un cap de setmana d'aquells que quan l'acabes necessites un dia de festa per recuperar-te. Però ens ho hem passat molt bé anant amunt i avall els dos dies i hem fet coses molt divertides. 
Aquest mes torno a participar a Memòries d'una cuinera amb unes Rostes de Santa Teresa ben aromàtiques. La veritat és que no sabia que es deien així, sempre havia sentit a parlar de les "torrijas" i també és veritat que no n'havia fet mai.  Però com tot és posar-s'hi aquí les teniu. 


M'he decidit a posar una mica d'aroma de flor de taronjer que els hi dóna un gust molt bo.

INGREDIENTS
1 barra de pa
750 ml de llet
1 branca de canyella
2 culleradetes d'aigua de flor de taronjer
3 cullerades de sucre
La pell d'una taronja
2 ous

Sucre
Canyella  en pols


PREPARACIÓ
Posar a bullir la llet, el sucre, la branca de canyella, l'aigua de flor de taronjer i la pell de taronja. Quan comenci a bullir baixar el foc i deixar 1 minut més.
Tallar el pà en llesques d'uns dos centímetres i posar en una safata. Tirar-hi la llet tèbia per sobre. Batre els ous i passar-hi el pà i fregir amb abundant oli calent.
Un cop fregides, posar sobre paper de cuina per treure l'excés d'oli i arrebossar en una mescla de sucre i canyella en pols.




8 comentaris:

  1. segur que el toc de taronja li dona un gust boníssim. Moltíssimes gràcies per participar al memòries. petonets

    ResponElimina
  2. Vaig comprar aroma de flor de t. i encara no l'he fet servir, prenc nota perquè a les torrades ha d'estar d'escàndol!
    Moltíssimes gràcies per participar a Memòries.

    ResponElimina
  3. T'han quedat ben sucoses i segur que l'aroma de taronjer li dóna un gustet molt bo.
    Que vagi bé! Clara

    ResponElimina
  4. Per clavar-hi queixalada... quina pinta!
    Marta

    ResponElimina